Program

March 24, 2011

8:30 a.m. - 9:45 a.m.

Statutory Changes - Sections 909 and 901(m)

(90 minutes)

  • Review of "Splitting Events" provisions under Section 909
  • Guidance of Notice 2010-92 regarding pre-2011 taxes
  • Disallowance of taxes under Section 901(m)
  • 960(c) Hopscotch limitation
Mike Urse, Alan Higgins

9:45 a.m.–10:30 a.m.

Value Chain Transformation (VCT) planning and recent guidance(45 minutes)

Mike DiFronzo

10:30 a.m.–10:45 a.m.

Break (15 minutes)

10:45 a.m.–11:30 a.m.

Quantitative Solutions Update (45 minutes)

Dave Joranko

11:30 a.m.–12:15 p.m.

Transfer Pricing Update (45 minutes)

Bill Hahn, Brendan Daly, Karl Rothfuss

12:15 p.m.–1:00 p.m.

Lunch—“Federal Tax Legislative Outlook for 2011 and Beyond (45 minutes)

Don Longano

1:00 p.m.–1:15 p.m.

Break (15 minutes)

1:15 p.m.–1:45 p.m.

Impact of the Codification of Economic Substance on International Tax Planning (45 minutes)

Alan Higgins

1:45 p.m.–2:30 p.m.

Foreign Law Updates: UK, Japan, China (45 minutes)

Erik Rosenfeld, Dean Pontius

2:30 p.m.–3:00 p.m.

Regulatory Guidance Panel (30 minutes)

Mike DiFronzo, Mike Urse, Dave Joranko

Questions & Answers