Tentative Program

March 13, 2013

8:00 a.m. - 8:25 a.m.

Registration and Continental Breakfast

8:25 a.m. - 8:30 a.m.

Welcome
Alvin H. Lieberman, J.D., CPA (inactive)
The University of Akron

8:30 a.m. - 9:45 a.m.

Legislative Changes and Tax Reform Landscape (75 minutes)

  • Section 954(c)(6) extension
  • IRS Priority Guidance List
  • Territorial reform proposals and implications

Mike Urse, JD, CPA ,Chris McElroy, CPA.

9:45 a.m. - 10:30 a.m.

European Tax Law Update (45 minutes)

Monica Cohen-Dumani, Dean Pontius, CPA

10:30 a.m. - 10:45 a.m.

Break (15 minutes)

10:45 a.m. - 11:45 a.m.

Cross Border M and A Topics (60 minutes)

Erik Rosenfeld, CPA , Chris McElroy, CPA ,Tom Bottomlee, JD

11:45 a.m. - 12:45 p.m.

Open Lunch (60 minutes)

12:45 p.m. - 1:15 p.m.

International Tax Compliance and Reporting Update (30 minutes)

Dave Joranko, JD, CPA

1:15 p.m. - 2:00 p.m.

Transfer Pricing Update (45 minutes)

Krishnan Chandrasekhar, Ph.D., David Fijol, MBA

2:00 p.m. - 3:00 p.m.

International Tax Accounting (60 minutes)

Tim Gerspacher, CPA ,Matt Wallace, CPA

Questions & Answers